Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

APF koopt hoofdkantoor Gaastra

APF International heeft onlangs het Gaastra-hoofdkantoor aan de Minervahavenweg 3-5 in Amsterdam Houthavens gekocht.

APF International heeft onlangs voor Vastgoed CV APF XIV het Gaastra-hoofdkantoor aan de Minervahavenweg 3-5 in Amsterdam Houthavens gekocht. Het object heeft een totaaloppervlakte van ongeveer 4.350 m2 en er horen 31 parkeerplaatsen bij. Het is voor 15 jaar verhuurd aan Gaastra International Sportswear, onderdeel van de McGregor Fashion Group.

De verkoop van participaties met een minimale deelname van 250.000 euro was binnen drie weken afgerond. De plaatsing is tot stand gekomen in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren. APF International verwacht dit jaar nog een vastgoedfonds in beperkte kring te plaatsen. APF International werd bijgestaan door Albers en Van Tienen Notarissen en PwC Belastingadviseurs in Amsterdam. De verkoper, een consortium van private beleggers, werd bij deze transactie geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober