Nieuws

Directie Renpart versterkt

Per 1 maart zijn Astrid Kempers en Mark Debets toegetreden tot de directie van Renpart Vastgoed Management.

Per 1 maart zijn Astrid Kempers en Mark Debets toegetreden tot de directie van Renpart Vastgoed Management. De AFM ging na een uitgebreid goedkeuringstraject, waarbij getoetst werd op betrouwbaarheid en geschiktheid, akkoord met de benoeming.

Beiden zijn al enige tijd werkzaam voor Renpart. Kempers is sinds 2005 in dienst en richtte zich vooral op participatieactiviteiten. In 2007 trad zij toe tot het managementteam. 

Debets is in 2008 bij Renpart in dienst getreden en hij was ondermeer verantwoordelijk voor het technisch en commercieel management van de objecten binnen de diverse vastgoedfondsen. Ook Debets sloot zich later aan bij het managementteam. 

Kempers en Debets voegen zich bij Hans-Olav de Wolf, die zijn directiefunctie binnen de Renpart-organisatie zal blijven vervullen. Sinds het vertrek van medeoprichter Hans Jonker in december 2012, bestaat de directie van Renpart nu uit drie personen.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober