Nieuws

Annexum start met emissie Woningfonds Hoofddorp

Annexum is gestart met de emissie van het Woningfonds Hoofddorp, dat investeert in starterswoningen.

Annexum is gestart met de emissie van het Woningfonds Hoofddorp, dat investeert in starterswoningen. Dit maakte de vastgoedfondsaanbieder uit Amsterdam bekend. 

Annexum kocht een voormalig kantoorgebouw in Hoofddorp op en realiseerde hierin 69 huurwoningen. De woningen zijn sinds augustus 2016 verhuurd voor minimaal een jaar. Het object werd verworven met behulp van een brugfinancering van 3,3 miljoen euro, verleend door achttien particuliere investeerders. 

Annexum verwacht beleggers een direct rendement van 5,7% aan te kunnen bieden over gemiddeld tien jaar. Participanten in het fonds kunnen met minimaal twee certificaten van 25.000 euro per stuk investeren, exclusief emissiekosten van 2%. Ook wil Annexum twee keer per jaar dividend uitkeren. 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Koophuizen ruim 9% duurder in oktober
  2. 5 trends in Europees vastgoed
  3. Huizenprijzen met 8,6% gestegen ondanks crisis
  4. CBRE verhoogt prognose beleggingsvolume vastgoed
  5. DWS: Nederlands vastgoed beter dan rest Europa