Nieuws

Eerste aankoop Huurwoningen Nederland Fonds

Credit linked heeft namens het Huurwoningen Nederland Fonds in december een eerste aankoop afgerond.

Credit linked heeft namens het Huurwoningen Nederland Fonds in december een eerste aankoop afgerond. Het fonds investeerde 3,4 miljoen euro in een huurwoningcomplex in het Gelderse Wijchen. Dit meldt de fondsaanbieder uit Soest in een persbericht.

Het Huurwoningen Nederland Fonds kocht negentien verhuurde eengezinswoningen met 22 parkeerplaatsen. De in 2012 opgeleverde woningen zijn onderdeel van het complex De Hoefse Tuin. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 115 vierkante meter en drie slaapkamers bij een woningdiepte van 11,5 meter.

“Mede vanwege de uitstekende ligging en de kwaliteit van de woningen wordt een stabiel direct rendement verwacht dat 1,5% hoger ligt dan het verwachte rendement in het prospectus,” aldus Credit Linked. Het rendement bedraagt op basis van de huurinkomsten nu volgens de fondsaanbieder 6,8%.  

 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Forse afname woningverkopen in oktober
  2. Koopt uw kind een huis? Helpen met een lening is aantrekkelijk voor beiden
  3. Zoveel hypotheek kunt u krijgen als u met pensioen gaat
  4. Aanbod van woningen is volledig opgedroogd
  5. Rente 5 voordeligste hypotheekaanbieders nog verder verlaagd