Meer nieuws

Gemiddeld rendement Collin loopt op

Het gemiddelde nettorendement voor investeerders bij Collin Crowdfund is in juli gestegen. Dit maakte het crowdfundingplatform bekend. 

Het gemiddelde nettorendement van de totale portefeuille van Collin steeg van 3,82% in juni naar 3,90% afgelopen maand. In mei was het rendement nog 3,80%. 

Volgens Collin ontwikkelt het nettorendement zich het laatste half jaar positief, nadat het platform eind 2016 haar kredietselectieproces verder aanscherpte. Het platform mikt op een gemiddeld rendement van rond de 4%. 

Ook het defaultpercentage van projecten op het crowdfundingplatform ging omlaag. In mei ging 2,94% van de projecten in default, terwijl dit percentage in juli 2,86% was. 

 


De redactie van participaties.nl bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Participaties Nieuwsbrief

Gratis wekelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van alle actualiteiten voor beleggers in participaties?


Columns & Analyses

Zeven grote fintechtrends

20 jun - Rob Stallinga

Als fintech een hype is, dan wel eentje met goede redenen. Er zijn grote veranderingen aan de gang in de financiële d...