Nieuws

Catalyst plant Homburg-informatiesessie

Catalyst organiseert een bijeenkomst voor Homburg-obligatiehouders om uitleg te geven over onder meer het tenderbod.

Catalyst Capital organiseert een afzonderlijke informatiesessie voor de Homburg-obligatiehouders op dag van de obligatiehoudersvergadering (woensdag 13 februari 2013).

Tijdens deze bijeenkomst wil Catalyst vragen van obligatiehouders bespreken met betrekking tot het door Catalyst uitgebrachte tenderbod. Ook het herstructureringsplan van Homburg komt aan bod. Volgens Catalyst heeft inmiddels "een significant aantal obligatiehouders zijn obligaties aangemeld voor het tenderbod".

Vorige week heeft Catalyst de aanmeldingstermijn verlengt tot 14 februari. Hiermee geeft Catalyst de obligatiehouders meer tijd om hun obligaties aan te bieden. Om dit verder te faciliteren en mogelijke vragen van obligatiehouders te beantwoorden, heeft Catalyst dus een afzonderlijke informatiesessie ingepland.

Deze informatiesessie wordt gehouden in het World Trade Center, Strawinskylaan 1 te Amsterdam, direct na afloop van de obligatiehoudersvergadering die door de Trustee wordt georganiseerd. Naar verwachting zal de informatiesessie rond 17.30 uur beginnen.

Verdere informatie met betrekking tot de informatiesessie staat op verkoophomburgbonds.nl, een website van Catalyst.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.