Hanzevast trekt huurders aan

Hanzevast Real Estate heeft voor haar divisie in Duitsland enkele nieuwe huurders aangetrokken.

Hanzevast Real Estate heeft voor haar divisie in Duitsland enkele nieuwe huurders aangetrokken. Met hen zijn meerjarige contracten afgesloten. Dit meldt het vastgoedbedrijf uit Groningen donderdag. 

Zo sloot Hanzevast Germany met Partnershop Bergen een huurcontract af voor vijf jaar. De telefoonwinkel zal tot maart 2018 circa 235 m2 aan winkelruimte huren in het City Center Bergen. Ook Aquaristik heeft zich onlangs in City Center Bergen gevestigd. Hanzevast Germany heeft met deze aquariumspeciaalzaak een verhuurovereenkomst afgesloten die loopt van 1 augustus 2013 tot 31 juli 2018. Het betreft de verhuur van circa 315 m² winkelruimte.

Hanzevast heeft in Celle kantoorruimte kunnen verhuren aan de Duitse pechhulporganisatie ABS Abschlepp en een fabrikant van slijp- en freesmachines. Het gaat om respectievelijk 344 m2 en 942 m2. De ruimten zullen voor vijf jaar worden verhuurd. 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.