Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

MPC Capital versterkt managementteam

Eppo Danser is aangesteld als director Leasing & Asset Management bij MPC Capital Nederland.

Eppo Danser is aangesteld als director Leasing & Asset Management bij MPC Capital Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de verhuur van de vastgoedportefeuille van de fondsaanbieder uit Amsterdam. 

In eerdere functies initieerde en begeleidde Danser diverse omvangrijke investeringstransacties voor Nederlandse en internationale cliënten, waaronder grote institutionele en private buitenlandse investeerders en banken met belangen in commercieel vastgoed in Nederland.

Danser was eerder werkzaam als vastgoedadviseur bij DRS Real Estate en in de afgelopen drie jaar als associate director bij de mondiale vastgoeddienstverlener Savills.

De door MPC Capital in Nederland beheerde vastgoedportefeuille heeft momenteel een investeringsomvang van circa 1,5 miljard euro en belegt in kantoorgebouwen, winkelcentra en logistiek vastgoed.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.