Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Holland Immo plaatst Parking Fund

Holland Immo Group heeft haar eerste parkeergaragefonds, Parking Fund Nederland I, succesvol geplaatst.

De in Eindhoven gevestigde fondsaanbieder Holland Immo Group heeft in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren haar eerste parkeergaragefonds, Parking Fund Nederland I, succesvol geplaatst.

Het fonds belegt in een nieuw gebouwde openbare parkeergarage in het centrum van Gouda. De belangstelling bij particuliere beleggers was volgens Holland Immo zeer groot. "Hierdoor was de emissie van 3,1 miljoen euro binnen twee en een halve week overtekend," aldus de fondsaanbieder, die sinds de oprichting in 2001 22 fondsen heeft geïnitieerd met een investeringsvolume van in totaal circa zevenhonderd miljoen euro.

De parkeergarage bevat 337 openbare parkeerplaatsen en is voor 35 jaar verhuurd aan Q-Park. Q-Park is de in Maastricht gevestigde onafhankelijke internationale parkeerorganisatie, met een sterke marktpositie in een groot aantal Europese landen.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.