Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Dijkraad wordt toezichthouder WFN

Het Woningfonds Nederland heeft Dijkraad aangesteld als externe toezichthouder op onder meer het afbouwen van het belang van de zittende aandeelhouders.

Vastgoedspecialist op het gebied van advisering en consultancy Dijkraad is door het Woningfonds Nederland (WFN) aangetrokken als externe toezichthouder.

Het Woningfonds Nederland is een beleggingsfonds voor institutionele en grootschalige beleggers. Het fonds is opgericht in 2007 en belegt in het middensegment van nieuw te ontwikkelen en nieuw te bouwen huurwoningen.

Woningfonds Nederland heeft de structuur van een non-listed closed-end vastgoedfonds en heeft drie seeding investors. Deze investeerders hebben aangegeven hun belang af te willen bouwen. Dijkraad gaat vooral toezicht houden op de uitvoering van het toekomstige fondsbeleid van WFN dat er op gericht zal zijn het belang van de zittende investeerders af te bouwen.

Dijkraad
Dijkraad is opgericht door Egbert Dijkstra; tot oktober 2010 was hij directeur van Delta Lloyd Vastgoed. Dijkraad is al actief als:

  • lid van de Adviesraad van GreenStep
  • vastgoedadviseur van Stichting Pensioenfonds Wonen
  • externe toezichthouder bij Stichting Pensioenfonds Grafische Bedrijven
De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.