Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Annexum verhuurt aan Terach B.V

Fondsenaanbieder Annexum sluit voor Vastgoed Fundament Fonds een nieuwe huurovereenkomst met Terach B.V.

Fondsenaanbieder Annexum sluit voor Vastgoed Fundament Fonds een nieuwe huurovereenkomst met Terach B.V.

De overeenkomst is gesloten voor circa 625m².  Het pand, waar tevens het nieuwe flexibele verhuurconcept FlexOffiZ is uitgerold, bevindt zich aan de Databankweg in Amersfoort. Overige huurders in dit gebouw zijn onder andere Fashion Linq en gebruikers van FlexOffiZ.

FlexOffiZ stelt starters, zzp-ers en andere professionals in staat om tegen een all-in prijs volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services te huren. 

Terach is een wereldwijd opererende gespecialiseerde import- en distributieonderneming met een focus op het vergroten van de omzet en het marktaandeel van de IT-vendoren.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

  1. Supermarktfonds Annexum haalt in één week 37 miljoen euro op