Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomsten

Hanzevast heeft overeenstemming bereikt met twee partijen inzake meerjarige huurovereenkomsten.

Namens Vastgoedfonds Hanzevast Holland 62 CV heeft Hanzevast Real Estate overeenstemming bereikt met Alfa-Beta Solutions en Nieman Raadgevende Ingenieus inzake meerjarige huurovereenkomsten. 

Alfa-Beta Solutions huurt voor vier jaar ruim 572 m2 en twaalf parkeerplaatsen in het gebouw “ Entre Vallee” aan de Mr. B.M. Teldersstraat 5 te Arnhem. Alfa-Beta Solutions voorziet bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie van bedrijfssoftware.

Nieman Raadgevende Ingenieurs huurt voor drie jaar en acht maanden 664 m2 en elf parkeerplaatsen in het gebouw “La Barrage” aan de Dr. Van Lookeren Campageneweg  16 te Zwolle. Het ingenieursbureau voor bouwfysica, bouwtechniek en bouwregelgeving werd bij de totstandkoming van deze transactie deskundig bijgestaan door de heer Paul Stotesbury van Redept.

In het vastgoedfonds van Hanzevast zitten zes kantoorgebouwen met in totaal 32.448 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Andere huurders zijn ondermeer ArboNed, De Telefoongids Holding en Euroresorts. 

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.