Nieuws

Renpart verkoopt bedrijfspand

Renpart heeft namens de Renpart Vastgoed Holding een bedrijfspand in Groningen verkocht.

Renpart heeft namens de Renpart Vastgoed Holding een bedrijfspand in Groningen verkocht, zonder daarbij financiële details te melden. Dit liet de vastgoedonderneming uit Den Haag donderdag weten. 

Het betreft een bedrijfspand met kantoorruimte en een overdekt buitenterrein aan de Stettingweg in Groningen. Renpart verkocht het pand aan de nieuwe eigenaar, die er een technische groothandel van wil maken. De eigenaar heeft al twaalf andere vestigingen met in totaal 190 medewerkers, verspreid over een groot deel van Nederland. Het bedrijf is volgens Renpart vooral gericht op de industrie en de installatie- en metaalbranche.

 

Renpart Vastgoed Holding investeert in kleinschalig commercieel vastgoed, voornamelijk in kantoren en bedrijfsruimten. Certificaten in het fonds worden verhandeld via NPEX.   

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.