Nieuws

Emissie parkeergaragefonds II snel voltekend

Het tweede parkeergaragefonds van Holland Immo Groep is voltekend. Oprichting is op 31 oktober 2013.

De emissie van Parking Fund Nederland II, die in september 2013 door fondsaanbieder Holland Immo Group in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren werd geïntroduceerd, was binnen een maand voltekend. Dit meld Holland Immo Group in een persbericht.

De totale emissie bedroeg 9.240.000 euro verdeeld over 924 participaties van 10.000 euro. Het totale fondsvolume bedraagt 21.940.000 euro. Oprichting van het fonds vindt plaats op 31 oktober 2013.

Parking Fund Nederland II belegt in de openbare parkeergarage behorende bij het grote regionale Maasstad ziekenhuis en de naastgelegen Medimall in Rotterdam. De parkeergarage is sinds juni 2011 geopend en omvat circa 1800 parkeerplaatsen. Daarmee is deze parkeergarage één van de vijf grootste publieke parkeergarages in Nederland.

Met Q-Park, de in Maastricht gevestigde onafhankelijke internationale parkeergarage-exploitant, is een dertigjarig huurcontract afgesloten.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.