Nieuws

Hanzevast versterkt team

Hanzevast real estate heeft per 1 oktober het team versterkt met Daniëlle Helderop en Martijn Rijpstra.

Twee nieuwe medewerkers zijn per 1 oktober in dienst getreden bij Hanzevast real estate:

  • Daniëlle Helderop als assetmanager
  • Martijn Rijpstra als servicemanager

Helderop is verantwoordelijk voor het commerciële beheer van de vastgoedportefeuille van Hanzevast in Zuid-West-Nederland. Tot haar werkzaamheden behoren met name het onderhouden van relaties met de huidige huurders en het invullen van de vacante ruimten in haar  portefeuille. Tevens is zij contactpersoon van de bedrijfsmakelaars.

Rijpstra is verantwoordelijk voor het technisch beheer van een deel van de vastgoedportefeuille. Hij onderhoudt contacten met huurders over technische zaken en biedt technische ondersteuning bij de herontwikkeling van panden en nieuwbouwprojecten. Verder richt hij zich op het optimaliseren van de inkoopprocessen van alle leveranciers waar Hanzevast real estate mee samenwerkt.

Door de brede ervaring van Helderop met zowel commerciële vraagstukken als facilitymanagement wil hanzevast de dienstverlening richting haar huurders verder optimaliseren. 

Met het in dienst nemen van de heer Rijpstra breidt Hanzevast haar serviceafdeling uit en anticipeert het bedrijf op de toegenomen behoefte aan grootschalige kantoorrenovaties en functiewijzigingen van gebouwen in portefeuille.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.