Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Webinar: Zo werkt een Scope-rating

De cv Winkelhart Lelystad kreegt een rating "A-" van Scope. Wat betekent dat voor beleggers? Jan-Hein Peek (Scope) geeft college.

Beleggers in vastgoedfondsen kunnen sinds kort op Participaties.nl de fondsanalyses van Scope terugvinden. Scope is een onafhankelijk instituut dat participatiebeleggingen beoordeelt volgens diverse criteria en daar een 'investment rating' aan geeft.

Ter introductie en als aftrap van onze samenwerking met Scope tonen we u hieronder een exclusief webinar, waarin Scope, in de persoon van analist Jan-Hein Peek tekst en uitleg geeft over haar meest recente vastgoedrating, voor de Winkelhart Lelystad CV van Annexum

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

  1. Beleggen in Duitse supermarkten (deel 2)
  2. Beleggen in Duitse supermarkten (deel 1)
  3. Op zoek naar rendement? Kies voor stenen!