Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

32.000 bezoekers voor Het Bombardement

Het Bombardement beleefde een tegenvallend openingsweekend.

Het Bombardement beleefde een tegenvallend openingsweekend. In de eerste dagen na de release trok de film 32.000 bezoekers naar de bioscopen. 

Vernietigende recensies en de concurrentie zijn volgens distributeur Dutch Filmworks reden voor het lage bezoekersaantal. Zo trekken films als The Hobbit: An Unexpected Journey, Skyfall en Alles is Familie nog steeds veel bezoekers.

Filmworks zegt dat het bezoekersaantal van Het Bombardement vergelijkbaar is met het aantal filmliefhebbers dat Oorlogswinter bezocht in de eerste paar dagen na de release. Uiteindelijk zagen desondanks 6,2 miljoen mensen de film in de bioscoop en bracht deze ruim acht ton op.

Zover is Het Bombardement echter nog niet. Na het openingsweekend heeft de film 241.138 euro opgebracht. Filmworks hoopt investeerders in de film een rendement van 11% te kunnen bieden bij een opbrengst van 1,5 miljoen euro.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.