Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Uitreiking Gouden Kalveren

Alle ogen zijn gericht op Utrecht waar vrijdagavond de uitreiking van de Gouden Kalveren plaats zal vinden.

Alle ogen zijn gericht op Utrecht waar vrijdag de uitreiking van de Gouden Kalveren zal plaatsvinden. In de Stadsschouwburg vindt ’s avonds de afsluiting plaats van de 32e editie van het Nederlands Film Festival.

In totaal worden 21 Gouden Kalveren uitgereikt. Voor het eerst dit jaar kan niet alleen het festivalpubliek stemmen voor de Publieksprijs, maar kan heel Nederland dit doen. Kanshebbers zijn films die meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop trokken. 

Afgelopen week kregen de speelfilms Plan C en De Heineken Ontvoering de meeste nominaties, waarbij eerstgenoemde productie kans maakt op de hoofdprijs, namelijk die voor Beste Film. Grote afwezige is het historische epos Nova Zembla van Reinout Oerlemans, die in vier dagen al meer dan 100.000 bezoekers trok. Nova Zembla is een van de weinige producties op het festival die deels met geld van particuliere beleggers werd gefinancierd. Deze beleggers zorgden voor een totale inleg van ruim 1.4 miljoen euro (verdeeld over 360 participaties).

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.