Nieuws

Catalyst trekt kort geding in

Catalyst ondersteunt IPP van Homburg en trekt tevens het kort geding tegen Stichting Homburg Bonds in.

Catalyst Capital Group heeft laten weten dat zij het investeringsvoorstel van Homburg Invest en haar dochterondernemingen, het  Investment Proposal Process (IPP), ondersteunt en tevens het kort geding tegen Stichting Homburg Bonds intrekt

Catalyst is van mening dat het op dit moment al de grootste bezitter van niet door zekerheden en ongedekte obligaties is, na afronding van het recente tenderbod, en door de aankoop van andere ongedekte claims. De focus van Catalyst zal blijven liggen op het verzekeren van meer transparantie voor de crediteuren van Homburg met betrekking tot hun terugvorderingen, en een beter begrip van de tijdslijnen en risico’s van toekomstige betalingen.

Terwijl het zal werken aan het bereiken van de bovenstaande doelstellingen binnen de IPP, heeft Catalyst tevens besloten het kort geding in Amsterdam tegen Stichting Homburg Bonds, de Trustee voor de door zekerheden obligaties (Homburg Mortgage Bonds) en de ongedekte obligaties (Homburg Corporate Bonds) in te trekken.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.