Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Westplan breidt teams uit

Vastgoedfondsenaanbieder Westplan breidt teams in Nederland en de Verenigde Staten uit.

Vastgoedfondsenaanbieder Westplan breidt teams in Nederland en de Verenigde Staten uit. 

Annemiek van den Bosch is aangesteld als marketingmanager bij Westplan Nederland. Ze gaat de marketing verder professionaliseren. Vanaf februari gaat Ester Prins-Koper haar financiële kennis inzetten in haar rol als compliance officer. Het team in Amerika is versterkt met zes personen, zodat nog meer aandacht kan worden besteed aan asset management.

“De komende jaren ziet Westplan goede kansen om te groeien,” zegt Taco Ulrich, directeur van Westplan Nederland. “De vastgoedmarkt is veranderd door nieuwe regelgeving en doordat veel concurrenten niet meer bestaan of in zwaar weer zitten.”

Eerder bracht Westplan
met de aankoop van 1.435 huurwoningen haar portefeuille in de Verenigde Staten richting de tienduizend eenheden.  

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.