Nieuws

Renpart trekt nieuwe huurders aan

Renpart heeft nieuwe huurders aangetrokken, waardoor het kantoorpand aan de Oudenoord in Utrecht volledig verhuurd is.

Renpart Vastgoed heeft nieuwe huurders aangetrokken, waardoor het kantoorpand aan de Oudenoord in Utrecht volledig verhuurd is. Dit liet de vastgoedfondsaanbieder uit Den Haag weten. 

Naast de verhuur van de begane grond aan VIP Response in 2015, sloot Renpart recentelijk twee huurovereenkomsten af. BSG Contact, een callcenter met diverse vestigingen in Nederland en België, huurt nu de gehele eerste verdieping van het pand. De tweede verdieping werd verhuurd aan Streetwise, specialist in face2face marketing, promotie, verkoop en werving met een unieke werkwijze. Financiële details werden niet gemeld.  

Hiermee is het kantoorpand volledig meerjarig verhuurd, aldus Renpart. Het pand in Utrecht kent een verhuurbaar oppervlakte van 751 m2, dat Renpart vanaf 135 euro per m2 per jaar verhuurd.  

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Rente 5 voordeligste hypotheekaanbieders nog verder verlaagd
  2. Welke bank geeft de interessantste duurzaamheidskorting op uw hypotheek?
  3. Dit zijn de goedkoopste en duurste wijken van Nederland
  4. NVM meet grootste prijsstijging ooit: koophuis kost nu gemiddeld €410.000
  5. Beleggen in niet-beursgenoteerd vastgoed? 7 beginnerstips