Nieuws

Renpart trekt nieuwe huurders aan

Renpart heeft nieuwe huurders aangetrokken, waardoor het kantoorpand aan de Oudenoord in Utrecht volledig verhuurd is.

Renpart Vastgoed heeft nieuwe huurders aangetrokken, waardoor het kantoorpand aan de Oudenoord in Utrecht volledig verhuurd is. Dit liet de vastgoedfondsaanbieder uit Den Haag weten. 

Naast de verhuur van de begane grond aan VIP Response in 2015, sloot Renpart recentelijk twee huurovereenkomsten af. BSG Contact, een callcenter met diverse vestigingen in Nederland en België, huurt nu de gehele eerste verdieping van het pand. De tweede verdieping werd verhuurd aan Streetwise, specialist in face2face marketing, promotie, verkoop en werving met een unieke werkwijze. Financiële details werden niet gemeld.  

Hiermee is het kantoorpand volledig meerjarig verhuurd, aldus Renpart. Het pand in Utrecht kent een verhuurbaar oppervlakte van 751 m2, dat Renpart vanaf 135 euro per m2 per jaar verhuurd.  

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober