Nieuws

Mees Kees 4 filmfonds gelanceerd

Eurogroei Films heeft een nieuw filmfonds opgezet ter financiering van de film Mees Kees 4 en een bijhorende televisieserie.

Eurogroei Films heeft in samenwerking met PV Pictures een nieuw filmfonds opgezet ter financiering van de film Mees Kees 4 en een bijhorende 24-delige televisieserie. Dit meldde het emissiekantoor deze maand.

Beleggers kunnen middels participaties vanaf 10.000 euro investeren in het filmfonds. In totaal worden er 236 participaties van 5.000 euro uitgegeven en op basis van inschattingen van de distributeur en producent van de film, zal het rendement circa 22,7% per jaar bedragen bij een volledige benutting van de aftrekpost tegen 52%.

De opnames van de film en de serie starten in het voorjaar van 2016. De film wordt voor de kerstvakantie 2016 in de Nederlandse bioscoop verwacht en de televisieserie wordt in Nederland uitgezonden vanaf het najaar van 2017.  

 

De film is het vierde deel in de succesvolle reeks familiefilms over Mees Kees. De regie is in handen van Anielle Webster en het scenario is van Tijs van Marle.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.