Nieuws

Nieuw filmfonds De Helleveeg

Eurogroei heeft een fonds opgezet om de film De Helleveeg van regisseur André van Duren te financieren.

Emissiekantoor Eurogroei Films heeft in samenwerking met Sigma Pictures een fonds opgezet om de film De Helleveeg van regisseur André van Duren te financieren.

Middels participaties van €5.000 euro per stuk, kunnen particuliere beleggers vanaf €10.000 investeren in de productie van de film. Eurogroei verwacht een rendement van 34% op jaarbasis, gebaseerd op inschattingen van de distributeur en producent (bij een medium-high scenario) en bij een volledige benutting van de aftrekpost tegen een inkomstenbelastingtarief van 52%.

De Helleveeg is gebaseerd op de gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden en de cast bestaat uit onder anderen Frank Lammers, Hadewych Minis en Robert de Hoog.

De opnames voor de film starten over enkele weken. De Helleveeg wordt in maart 2016 in de Nederlandse bioscopen verwacht. 

 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.