Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Homburg komt snel met kwartaalcijfers

Homburg Invest zal naar verwachting uiterlijk op 31 augustus 2012 zijn kwartaalcijfers indienen. Als H...

Homburg Invest zal naar verwachting uiterlijk op 31 augustus 2012 zijn kwartaalcijfers indienen. Als Homburg dit niet doet, dan zal het bedrijf dat uiterlijk op 11 september moeten doen.

Dat blijkt uit een persbericht van de Canadees-Nederlandse vastgoedonderneming. Half augustus liet Homburg nog weten indiening van de kwartaalcijfers uit te stellen. Homburg sorteert ook weer voor op verlenging van de Canadese faillissementsbescherming. Die loopt tot 31 augustus. ‘De uitstelperiode kan verder worden verlengd als de rechtbank dit nodig acht’, aldus de vastgoedonderneming in het persbericht.

Homburg moet eind van deze maand met een herstructureringsplan komen. Waarschijnlijk zal het van dit plan afhangen of de Canadese rechter de surseance van betaling voor de vijfde keer zal verlengen. Homburg vroeg in september 2011 uitstel van betaling aan. Het bedrijf zit sindsdien op het strafbankje van beursbedrijf NYSE Euronext. Bovendien heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning van het bedrijf om in Nederland actief te zijn als beleggingsinstelling ingetrokken.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.