Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Banken willen doorstart Eurocommerce

De executieveiling van de failliete boedel van Eurocommerce is opgeschort.

De executieveiling van de failliete boedel van Eurocommerce is opgeschort. De schuldeisende banken hebben een verzoek bij de rechtbank ingediend voor 'toestemming om over te gaan tot onderhandse executieverkoop'.

Ze willen met de curatoren een doorstart van Eurocommerce bewerkstelligen om ‘een geforceerd afbouwscenario te voorkomen’, aldus de banken in een persbericht.

Het gaat om Rabobank, FGH Bank, Friesland Bank, ING, SNS Property Finance en NIBC. Schuldeiser ABN Amro had al eerder besloten niet te participeren in de executieveiling. De veiling stond in eerste instantie gepland voor 29 oktober en werd vorige week verschoven naar 5 november. Naar verwachting zal de rechtbank binnen enkele weken uitspraak doen over het ingediende verzoek.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.