Nieuws

Quares en Baltisse investeren €26 miljoen in Luxemburgs winkelcomplex

Vastgoedspecialist Quares heeft samen met privé-investeerder Baltisse een retailcomplex in het Luxembu...

Vastgoedspecialist Quares heeft samen met privé-investeerder Baltisse een retailcomplex in het Luxemburgse Foetz verworven. Quares verzamelde €6 miljoen voor zijn vastgoedinvestering onder de naam Quares Retail Fund 2.

Quares Retail Fund 2 investeerde – samen met Baltisse - circa €26 miljoen in een nieuwbouw winkelcomplex van 7.000 m² in Foetz vlakbij de Luxemburgse hoofdstad. In februari van dit jaar ging Quares door middel van een converteerbare obligatielening op zoek naar €6 miljoen vers kapitaal. De succesvolle closing van de transactie vond plaats in april.

Toplocatie

De strategische ligging van het pand, op een kruispunt van toegangswegen naar België, Frankrijk en Duitsland, heeft verschillende kwaliteitsvolle en betrouwbare retailers aangetrokken zoals Veritas, Lola & Liza, Giovanni Rana en Rackstore (verdeler van topmerken zoals Hugo Boss, Ralph Lauren, Guess en Diesel).

Rendement

Particuliere investeerders participeren in Quares Retail Fund 2 in vanaf 50.000 euro. De vennootschap stelt een beleggingshorizon van acht jaar voorop. Quares Retail Fund 2 stelt een verwacht gemiddeld jaarlijks bruto direct rendement van 6% op het ingelegde kapitaal voorop (afhankelijk van het exploitatieresultaat). Bovendien heeft de investeerder zicht op een meerwaardepotentieel bij de verkoop van het pand.

Meer informatie is te vinden op www.qrf2.be .

Bron: Vastgoedjournaal. Klik hier voor meer vastgoednieuws.