Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Thomas Pohle verlaat Bouwfonds

Bouwfonds REIM en Thomas Pohle hebben in goed onderling overleg besloten het dienstverband te beëindigen.

Bouwfonds REIM en Thomas Pohle hebben in goed onderling overleg besloten het dienstverband te beëindigen.

In 2000 was Thomas Pohle een van de medeoprichters van Bouwfonds Asset Management, het huidige Bouwfonds REIM. De afgelopen jaren bouwde Pohle de parkingactiviteiten uit naar een zelfstandige businesslijn met nu vier Europese parkeergaragefondsen.

Partijen zijn overeengekomen dat Pohle met ingang van 1 januari als fondsdirecteur het 270 miljoen euro grote Luxemburgse Bouwfonds European Real Estate Parking Fund 1 op interim-basis zal blijven begeleiden gedurende de resterende fondslooptijd. Daarnaast zal hij vanuit kantoren in de regio’s Berlijn, Amsterdam en Washington nieuwe activiteiten buiten Bouwfonds REIM beginnen met zijn bedrijf White Label Real Asset Products. Speerpunten zijn vastgoed(niche)producten en financieringsconcepten voor een duurzame en onafhankelijke regionale energievoorziening.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.