Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken.

Arend Jan is van alle markten thuis en blogt (over) alles wat los en vast zit. Gebeurt er iets? Dan heeft Arend Jan dat als eerste en als hij het niet als eerste heeft, is het niet gebeurd :-) Als senior content manager is hij ook onzichtbaar aan het werk achter de IEX-schermen.

Prosus verkoopt 2% belang Tencent

Het beleggingsfonds - want dat is het - belooft de komende drie jaar verder niets te verkopen.

Brekend, Prosus bouwt het belang in Tencent (31%) met 2% af:


Dit is het hele persbericht en het beleggingsfonds - want dat is het - belooft de komende drie jaar verder niets te verkopen.

De koers doet -5% hierop, ofwel de beurs is het er niet mee eens..? 

Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.