Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Hanzevast breidt team uit

Hanzevast heeft vier nieuwe medewerkers aangenomen. Twee op de financiële en twee op de technische afdeling.

Hanzevast heeft vier nieuwe medewerkers aangenomen om de financiële en technische afdeling te versterken, meldt de fondsbeheerder in een persbericht.

Matthieu van den Wijngaard werkt sinds juli 2016 voor Hanzevast als groep controller. Hij is daarmee eindverantwoordelijk voor de financiële administraties, jaarverslagen en rapportages van de fondsen en het bedrijf. Ook stuurt hij het shared service centre aan. Van den Wijngaard is na zijn studie als accountant bij KPMG begonnen en hij heeft vervolgens ruim twintig jaar ervaring als (interim) controller bij verschillende bedrijven opgedaan.

Ina de Jonge is sinds juli 2016 werkzaam bij Hanzevast als fondsadministrateur. Zij is daarmee verantwoordelijk voor de administratie van een aantal vastgoedfondsen, waaronder het Hanzevast Vastgoedfonds en de Duitse vastgoedfondsen. De Jonge heeft elf jaar bij Tamman, een onderneming die investeert en belegt in vastgoed- en scheepvaartparticipaties, een soortgelijke functie vervult.

Edwin Gils is sinds juni 2016 werkzaam bij Hanzevast als servicemanager. Hij is verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de panden in Zuid- en West-Nederland. Gils heeft als facilitair coördinator bij een groot installatiebedrijf en als technisch beheerder bij GLS Facilities gewerkt.

Anouk van Oosterhout werkt sinds juni 2016 voor Hanzevast als medewerker servicemanagement. Zij is het vaste aanspreekpunt voor de Hanzevast-huurders. 

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.