Nieuws

Hanzevast verhuurt kantoorruimte Maarssen

Hanzevast heeft overeenstemming bereikt met Property Works voor de huur en verhuur van 670 m2 kantoorruimte in Maarssen.

Hanzevast heeft namens het Vastgoed Fusiefonds overeenstemming bereikt met Property Works voor de huur en verhuur van 670 m2 kantoorruimte in Maarssen.

Property Works, gespecialiseerd in verander- en exploitatiemanagement, huurt de kantoorruime en 20 nabijgelegen parkeerplaatsen in het gebouw Cornerplaza B in Maarsssen. Het bedrijf neemt daarnaast de verdere verhuur en marketing van het gebouw ter hand, aldus Hanzevast.

Volgens de vastgoedfondsaanbieder uit Groningen is mede door deze huurovereenkomst de bezettingsgraad van het Vastgoed Fonds, waar het pand in Maarssen onderdeel van is, dit jaar weer gestegen.

Hanzevast blijft hopen op een oplossing voor de herfinanciering van het fonds, zo liet de aanbieder vorige week weten in een toelichting op de jaarcijfers over 2014. De waarde van het vastgoed in het fonds daalde van 217 miljoen euro in 2008 tot 63 miljoen euro tegen het einde van 2014. De leegstand liep met 3% verder op naar 57%, terwijl de huurinkomsten daalden van 9,2 miljoen euro naar 7,6 miljoen euro.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.