Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Westplan realiseert 310 huurwoningen Atlanta

Westplan is begonnen met de bouw van het Amerikaanse project Aspire North Druid Hills Apartments in Atlanta.

Westplan is begonnen met de bouw van het Amerikaanse project Aspire North Druid Hills Apartments in Atlanta, Georgia. Naast 310 huurwoningen bestaat het appartementencomplex uit een clubhuis met zwembad, een fitnessruimte en andere voorzieningen voor de toekomstige huurders.

Het complex wordt gebouwd aan de Interstate 85, een van de belangrijkste verkeerswegen in Atlanta. Zichtbaarheid vanaf de weg is essentieel bij Amerikaanse huurwoningen. Aspire North Druid Hills is tot stand gekomen in samenwerking met een Nederlandse particuliere belegger en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 worden opgeleverd.

De strategie van Westplan is om zijn huurwoningenportefeuille verder uit te breiden met nieuwe appartementen in Georgia, Florida, Tennessee, Texas en North Carolina. De komende twaalf maanden zal Westplan de verkoop van een groot aantal bestaande investeringen voortzetten. Westplan is een Nederlands-Amerikaans investeerder in Amerikaanse huurwoningen. In totaal bezit Westplan 7.642 huurwoningen en 92.000 m2 commercieel vastgoed in de VS.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.

Lees meer

  1. Aanbod van woningen is volledig opgedroogd
  2. Koopt uw kind een huis? Helpen met een lening is aantrekkelijk voor beiden
  3. Zoveel hypotheek kunt u krijgen als u met pensioen gaat
  4. Rente 5 voordeligste hypotheekaanbieders nog verder verlaagd
  5. Bod zonder voorbehoud van financiering te riskant? Overweeg een biedcertificaat