Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Homburgbijeenkomst 30 mei

Homburg houdt op 30 mei bijeenkomsten voor de crediteuren van Homburg Invest, Shareco en Homburg Realty Fund (61).

Homburg Invest houdt op 30 mei bijeenkomsten voor de crediteuren van Homburg Invest, Shareco en Homburg Realty Fund (61). Deze bijeenkomsten worden gelijktijdig gehouden om 9.00 uur 's ochtends in Montréal (Canada) en om 15.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens de bijeenkomsten kunnen de crediteuren stemmen over het door Homburg Invest en Shareco opgestelde en herziene Plan of Compromise, Arrangement and Reorganization. Crediteuren van Homburg Realty Fund (61) Limited Partnership kunnen stemmen over het Plan of Compromise van Homco 61. Overeenkomstig de herziene ondersteuningsovereenkomst tussen Homburg Invest en The Catalyst Capital Group kunnen de crediteuren kiezen voor een betaling in contanten door Catalyst in plaats van aandelen in een nieuwe vennootschap.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.