Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Catalyst toch weer betrokken bij Homburg

Het Canadese investeringsfonds Catalyst wordt alsnog betrokken bij het herstructureringsplan van Homburg Invest.

Het Canadese investeringsfonds Catalyst wordt alsnog betrokken bij het herstructureringsplan van Homburg Invest. De partijen hebben elkaar gevonden in een geschil over juridische kosten.

Catalyst draagt onder meer 1 miljoen Canadese dollar bij aan de juridische kosten die vanwege de betrokkenheid van Catalyst zijn gemaakt door Homburg en de stichting die de belangen van gedupeerde obligatiehouders van Homburg behartigt.

Homburg Invest beëindigde vorige week vrijdag de gesprekken met Catalyst Capital Group. Ook zei Homburg toen de eerder afgesloten steunovereenkomst met Catalyst op. Homburg en Catalyst maakten op 16 april nog bekend samen te werken aan de herstructurering van het geplaagde vastgoedbedrijf. Maar tot nu toe konden de partijen het niet eens worden over de aanpassing van de herstructureringsplannen.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.