Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Catalyst maant Stichting Homburg Bonds

Catalyst maant Stichting Homburg Bondsom alle obligatiehouders te voorzien van adequate informatie over hun tenderbod.

The Catalyst Capital Group heeft de Stichting Homburg Bonds (de Trustee) een brief gestuurd, waarin zij haar vraagt alle obligatiehouders te voorzien van adequate informatie over Catalysts tenderbod, de risico’s van het herstructureringsplan en de (voormalige) persoonlijke relaties van haar huidige voorzitter met Homburg Invest.

Ook verlengde Catalyst de aanmeldingstermijn van het tenderbod met een week tot 28 februari om de obligatiehouders de mogelijkheid te geven met alle beschikbare relevante informatie een beslissing te nemen over Catalysts tenderbod.

Catalyst verwijt Stichting Homburg Bond dat het niet heeft voldaan aan de verplichtingen om de belangen van de obligatiehouders te behartigen en adequate informatie te verschaffen. Catalyst kondigde tijdens een informatiesessie voor Homburg-obligatiehouders aan dat haar tenderbod beschikbaar is voor alle obligatiehouders.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.