Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Tewaterlating ms Hanze Gdansk

Hanzevast heeft donderdag in China de ms Hanze Gdansk te water gelaten.

Hanzevast heeft donderdag in China de ms Hanze Gdansk te water gelaten. In de komende dagen zal de laatste hand worden gelegd aan het schip.  Na de tewaterlating zal de ms Hanze Gdansk worden afgemeerd aan de afbouwkade waar ook de Hanze Goteborg gemeerd ligt. 

Oplevering van de Hanze Gdansk door de werf staat gepland in mei 2013. Hierbij is volgens Hanzevast rekening gehouden met een vakantiemaand in februari, die in het teken staat van Chinees Nieuwjaar. De proefvaart zal in april 2013 zijn. 

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.