Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Duinweide plaatst supermarktfonds in Zevenaar

Vandaag is het fonds Boschwijck Vastgoed CV van Duinweide Investeringen NV geplaatst onder een beperkte groep beleggers.

Vandaag is het fonds Boschwijck Vastgoed CV van Duinweide Investeringen NV geplaatst onder een besloten en beperkte groep van beleggers. Het betreft een grote C1000 supermarkt te Zevenaar die zal worden omgevormd naar een Jumbo supermarkt. 

De supermarkt, met een bruto vloeroppervlak van 2.565 m2 en 120 parkeerplaatsen, is gelegen naast de winkelkern van het Gelderse Zevenaar. Duinweide hoopt over tien jaar 7,4% direct rendement uit te kunnen keren. 

“Wij zijn van mening dat het investeren in supermarkten en winkelcentra in economisch moeilijke tijden een prima defensief beleggingskarakter kent,” aldus Duinweide. “Voor beleggers kan dit een veilige haven zijn in tijden van veel onzekerheid in het Eurogebied.” 

Duinweide participeert zelf mee tot het einde van de looptijd en het beheer zal door Duinweide zelf worden opgepakt.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

  1. Crowdfundmarkt is sterk hersteld in 2021