Nieuws

Westplan verkoopt voor 450 miljoen dollar in 2017

De verwachting is dat Westplan dit jaar negen huurwoningcomplexen verkoopt met een totaal verkoopvolume van circa 450 miljoen dollar.

Na een zestal verkopen in 2016, staan er dit jaar negen complexen op de verkooplijst met een verkoopvolume van ongeveer 450 miljoen dollar. Van de projecten die worden afgestoten is meer dan de helft in 2014 en 2015 gebouwd.

Daarnaast zal ook een groot deel van het Westplan Residential Development Fund (WRDF) worden verkocht. Dit zijn huurwoningen die gebouwd zijn in de jaren voor de crisis. Al met al betekent dit dat het verkoopvolume voor 2016 en 2017 tezamen op 708 miljoen dollar kan uitkomen.

“Overigens betekent dit niet dat Westplan haar portefeuille aan het afbouwen is. We bouwen nu zo´n 436 woningen en komen deze maand met een nieuwe investering. We zijn nog lang niet klaar hier in de VS,” aldus Directeur Ewoud Swaak.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. 7 buitenbeursbeleggingen voor extra spreiding in uw portefeuille
  4. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober
  5. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’