Nieuws

Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst

Hanzevast heeft voor het Hanzevast Real Estate-fonds een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Stichting het Robertshuis.

Hanzevast heeft voor het Hanzevast Real Estate-fonds een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Stichting het Robertshuis. Dit meldde de vastgoedfondsaanbieder uit Groningen afgelopen week.

De nieuwe huurder zal volgens Hanzevast voor een “meerjarige periode” circa 1.000 m2 meter aan kantoorruimte huren in een kantoorvilla aan de Utrechtseweg in Hilversum. De overeenkomst betreft eveneens het gebruik van een tuin en 41 parkeerplaatsen op het perceel van circa 3.700 m2. 

Financiële details werden niet gemeld. Hanzevast ging eerder uit van een aanvangshuurprijs voor het hele object van 185.000 euro per jaar, exclusief btw. 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Koopt uw kind een huis? Helpen met een lening is aantrekkelijk voor beiden
  2. Zoveel hypotheek kunt u krijgen als u met pensioen gaat
  3. Aanbod van woningen is volledig opgedroogd
  4. Rente 5 voordeligste hypotheekaanbieders nog verder verlaagd
  5. Bod zonder voorbehoud van financiering te riskant? Overweeg een biedcertificaat