Nieuws

Voorinschrijving Fastned vol

De voorinschrijving van certificaten Fastned is gevuld. De eerste tranche van 400.000 certificaten met een uitgiftekoers van 10 euro is geheel gereserveerd.

De voorinschrijving van certificaten Fastned is binnen twee weken volledig gevuld. De eerste tranche van 400.000 certificaten met een uitgiftekoers van 10 euro is hiermee in zijn geheel gereserveerd, nog vóór de beursgang die staat gepland voor juni dit jaar. Vanaf vandaag kunnen beleggers zich via de Fastned website inschrijven voor de tweede tranche. Deze staat gepland voor september. Het exacte moment van beursgang is nog afhankelijk van een goedkeurende verklaring van het prospectus door de AFM. 

Fastned wil via de NPEX-beurs in totaal 40 miljoen Euro ophalen ter financiering van een landelijk dekkend netwerk van 201 snellaadstations langs de Nederlandse snelwegen. De eerste tranche omvat 400.000 certificaten van 10 euro per stuk voor een totaal van 4 miljoen euro. In totaal schreven bijna 900 beleggers zich in voor de eerste tranche. Het gemiddelde investeringsbedrag ligt daarmee rond 4.500 euro.

 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.