Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

‘Beleggers Floreijn Capital verliezen 70 miljoen euro

Vastgoedfonds de Floreijn Capital Group is op aanvraag van een van de schuldeisers eind augustus failliet verklaard.

Vastgoedfonds de Floreijn Capital Group is op aanvraag van een van de schuldeisers eind augustus failliet verklaard. Dat meldde het Eindhovens Dagblad (ED).

In totaal zouden particuliere beleggers 70 miljoen euro in het fonds hebben geïnvesteerd. Volgens het ED werd het faillissement veroorzaakt doordat het fonds ondanks de crisis in vastgoed bleef investeren.

Investeerders hebben nog geprobeerd om een faillissement af te wenden, zodat ze een deel van hun inleg konden terugvorderen. Een van de beleggers vroeg echter het faillissement aan. De website van het fonds is nog bereikbaar. ‘Risico’s laag houden, rendement optimaliseren. Het principe achter vermogensgroei is eenvoudig. Maar de praktijk vraagt om specialistische expertise, expertise van Floreijn Capital Group’, staat daarop te lezen.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.