Promenada Chiang Mai voor 70% verhuurd

ECC Invest heeft van de 50.000m2 aan verhuurbaar oppervlak ruim 70% verhuurd in Promenada Chiang Mai.

ECC Invest heeft van de 50.000m2 aan verhuurbaar oppervlak inmiddels ruim 70% verhuurd in het Thaise winkelcentrum Promenada Chiang Mai. Dit laat de fondsaanbieder weten. 

Onder meer Hennes & Mauritz en het Japanse modebedrijf Uniqlo huren in het winkelcentrum, bevestigt CEO van ECC, Tjeert Kwant, zondag in het televisieprogramma Business Class. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de afwerking van het complex, dat volgens de fondsaanbieder voor 93% klaar is. In juni van dit jaar gaan de deuren open voor het Thaise publiek. Tegen die tijd hoopt ECC dat minstens 80% van het complex is verhuurd. 

Toekomst
Kwant zegt in Business Class enthousiaster te zijn geworden in de Thaise markt. “Het investeringsklimaat in Thailand is uitstekend. We zien een enorme welvaartsgroei en tegelijkertijd zijn er nog weinig moderne winkelcentra.” 

Deze kansen wil Kwant in de nabije toekomst meer benutten. “We zijn al op zoek naar een andere locatie voor een nieuw winkelcentrum. Hopelijk kunnen we tegen het einde van het jaar aankondigen welke locatie dit zal zijn.” 

ECC wil investeerders binnenkort persoonlijk uitnodigen om aanwezig te zijn bij de officiële opening van Promenada Chiang Mai in augustus.

Justin Doornekamp is freelance-redacteur bij Participaties.nl. Justin Doornekamp kan posities innemen op de financile markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw reactie aan de auteur is welkom.