Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Renpart koopt twee C&A-winkels

Fondsaanbieder Renpart kocht eind december twee C&A-winkels namens Retail XIII CV.

Fondsaanbieder Renpart kocht eind december twee C&A-winkels namens Retail XIII CV. Het betreft vestigingen van de modeketen in Lisse en Harderwijk. 

De vestiging in Lisse is gelegen in het kernwinkelgebied aan de Kanaalstraat 74 – 74A. Het warenhuis heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 1.198 m² verdeeld over twee verdiepingen. De winkel is gelegen op de begane grond, op de etage bevindt zich opslag- en personeelsruimte.

De vestiging in Harderwijk is gelegen aan de Donkerstraat 42. Het object maakt deel uit van een winkel- en woonpand. De winkelruimte is in gebruik als een C&A-winkel en is gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich opslag- en personeelsruimte. Het object betreft een monument op basis van Monumentenwet 1988. Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak beloopt 1.337 m².

CBRE adviseerde verkoper Redevco bij deze transactie.

C&A
Renpart richtte zich voor het Retail XIII-fonds al eerder op C&A-winkels. In oktober vorig jaar kocht de fondsaanbieder uit Den Haag twee vestigingen in Vlissingen en Vlaardingen.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.