Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

‘Overname Spaarnwoude bijna rond’

Volgens Han Dalmijn, voorzitter van Golfclub Spaarnwoude, is Heerenstede dicht bij een overeenkomst met de curator.

Volgens Han Dalmijn, voorzitter van Golfclub Spaarnwoude, is Heerenstede dicht bij een overeenkomst met de curator. Het vastgoedbedrijf lijkt zelf de exploitatie van de golfbaan op zich te gaan nemen. Dit meldt het Haarlems Dagblad. 

Eerder was er nog sprake van dat mogelijk golfbedrijf Burggolf, met negen golfbanen in het hele land, Spaarnwoude zou overnemen. Deze partij lijkt met het bericht in de krant te zijn afgehaakt. 

Golf Goed was de vorige exploitant van zowel Spaarnwoude als Golf Centrum Rotterdam, maar die is in november failliet gegaan. Heerenstede sprong toen al in de bres door de exploitatie van Golf Centrum Rotterdam op zich te nemen

De curator, advocatenbureau Blauw Tekstra Uding uit Amsterdam, wilde geen verdere vragen beantwoorden, aldus het Haarlems Dagblad. Vastgoedbedrijf Heerenstede houdt eveneens de lippen stijf op elkaar: “We komen vrij snel met een persverklaring”, zegt een woordvoerder.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.