Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

DNB trekt waarschuwing ECC in

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft zijn openbare waarschuwing over ECC Invest ingetrokken.

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft zijn openbare waarschuwing over ECC Invest ingetrokken. Dat meldt ECC Invest in een persbericht.

‘Inmiddels is gebleken dat er onvoldoende grond bestaat om die waarschuwing te handhaven. DNB heeft de waarschuwing dan ook van haar website verwijderd.’

ECC-topman Tjeert Kwant zei eerder tegen Vastgoedmarkt dat de waarschuwing een puur technisch-juridische kwestie betrof. Het ging over Southeast Asia Retail Bonds. Dit vehikel geeft obligaties uit voor de financiering van een winkelcentrum van 70.000 m2 in de Noord-Thaise stad Chiang Mai. Met het Thaise project is een investering gemoeid van 61,5 miljoen euro. Zo’n 325 Nederlandse particuliere beleggers hebben het project via de obligaties voor 13,7 miljoen meegefinancierd. Het winkelcentrum wordt in het eerste kwartaal van 2013 opgeleverd.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.