Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuwe exploitant golfbaan Rotterdam

Heerenstede heeft overeenstemming bereikt over de overname van de exploitatie van Golf Centrum Rotterdam.

Heerenstede heeft op 5 december met de curator overeenstemming bereikt over de overname van de exploitatie van Golf Centrum Rotterdam.

Van de voormalige exploitant van Golf Centrum Rotterdam is op 28 november het faillissement uitgesproken. Nu Heerenstede deze exploitatie heeft overgenomen is de continuïteit van de golfbaan veilig gesteld en kan de baan na een week alweer worden opengesteld.

Golf Centrum Rotterdam beschikt over 80 geheel overdekte afslagplaatsen en is het eerste grootschalig overdekte golf oefencentrum van Europa. Golf Centrum Rotterdam beschikt tevens over een restaurant en vergaderzalen, die voor bedrijvendagen, productpresentaties, golfclinics en partijen worden gebruikt.

Heerenstede zal op korte termijn de eerder geplande verbouwing op het centrum uitvoeren en zegt de mogelijkheden voor een succesvolle doorstart met veel vertrouwen tegemoet te zien.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.