Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Duinweide koopt winkelcentrum

Duinweide Investeringen heeft voor de plaatsing van Hooghwijck Vastgoed CV een winkelcentrum te IJsselstein aangekocht.

Duinweide Investeringen heeft voor de plaatsing van Hooghwijck Vastgoed CV het winkelcentrum Achterveld te IJsselstein aangekocht. 

Het winkelcentrum kent een mix van winkels, zoals een C1000 die wordt omgevormd naar een Jumbo, een Kruidvat, Mediq Apotheek, Primera, de Keurslager en een bakker. De vastgoedfondsenaanbieder reserveert vier ton om het winkelcentrum in het eerste jaar te laten renoveren. 

Het beheer van dit winkelcentrum wordt door Duinweide Vastgoedmanagement BV uitgevoerd. 

“Wij zijn van mening dat het investeren in supermarkten en winkelcentra in economisch moeilijke tijden een prima defensief beleggingskarakter kent,” aldus de aanbieder. “Voor beleggers kan dit een veilige haven zijn in tijden van veel onzekerheid in het Eurogebied.”

De geplande aanvangsdatum van het fonds is op 15 november. Duinweide I Investeringen NV zal zelf voor circa 10% participeren tot en met het einde van de CV. Ook de supermarktondernemer van de C1000 participeert mee.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.