Nieuws

A- voor Holland Immo Group

Hoge Scope-waardering voor Holland Immo Group: stabiele outlook en prima managementkwaliteiten.

Het vastgoedratingbureau Scope waardeert fondsaanbieder Holland Immo Group met een A- en beoordeelt daarmee de managementkwaliteit van de fondsaanbieder als hoog en de vooruitzichten zijn stabiel. Dit resultaat is met name te danken aan de nauwkeurige investeringsprocedures en de goede prestaties van de Duitse fondsen van Holland Immo Group.

The managingpartners Manfred en Thomas Kühl beschikken over veel know-how, specifieke vastgoedervaring en zijn operationeel nauw betrokken bij de organisatie. Het assetmanagement voert Holland Immo zelf uit. Zij nemen daarbij directe maatregelen bij leegstand in de Nederlandse fondsen. De maatregelen moeten op korte termijn leiden tot een verbetering van achterblijvende resultaten en op lange termijn tot succesvolle exit-resultaten. De langdurige leegstand bij Nederlandse fondsen blijft echter een uitdaging.

Holland Immo Group beschikt over een ruim netwerk aan vakexperts en heeft een langetermijnrelatie met verschillende specialisten. Met name de langdurige samenwerking met verschillende banken benadrukt de professionele werkwijze. Het bedrijf beschikt over een duidelijke investeringsstrategie met vastgestelde raamvoorwaarden. Bij de Duitse fondsen van Holland Immo Group heeft dit tot nu toe geleid tot een beter gerealiseerd resultaat dan verwacht.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.