Nieuws

Scope geeft Annexum hoog cijfer

Vastgoedratingbureau Scope heeft het management Annexum beoordeelt en geeft het het cijfer A.

Rating agency Scope heeft na het afnemen van een zogenaamde Management Rating de Nederlandse fondsenaanbieder Annexum met een cijfernotatie A gewaardeerd. Annexum toont hiermee aan te beschikken over een hoog kwaliteitsniveau. Het ratingbureau evalueerde in 2012 meer dan 1200 miljard euro aan assets in meer dan 18 landen.

De A-status werd aan Annexum onder meer verleend vanwege haar hoge kwaliteit op het gebied van project- en risicomanagement, fonds- en vastgoedmanagement, innovatie, klantgerichtheid en de actuele overall performance van het fondshuis.

Gerdo de Jager van Scope licht toe: "We hebben meerder aanbieders in Nederland onder de loep genomen en kunnen aangeven dat we het bijzonder prettig vonden hoe bereidwillig Annexum was om openheid van zaken te geven over haar bedrijfprocessen. Duidelijk is dat klantgerichtheid en transparantie bij hen hoog in het vaandel staan. Het feit dat we na onze evaluatie Annexum een A-status hebben gegeven is niet niks. Onze analysemaatstaven zijn streng en ondanks dat we ongelofelijk veel bedrijven onderzoeken, komt een status in de A-regionen niet regelmatig voor in onze managementrapporten."

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.