Nieuws

Westplan verhuurt 7.000 m2 in 2012

Westplan heeft het afgelopen jaar 7.000 m2 aan winkelruimte verhuurd.

Westplan heeft het afgelopen jaar 7.000 m2 aan winkelruimte verhuurd. De fondsaanbieder uit Lisse zag de totale bezetting van de winkelportefeuille stijgen naar 91%. 

Rece Morgan, vicepresident Retail van Westplan, zegt dat dit percentage hoger ligt dan gebudgetteerd. De aantrekkende economie in de retailmarkt is volgens hem duidelijk merkbaar. “Buurtwinkelcentra blijven belangrijk voor de dagelijkse boodschappen en bieden de potentie om stabiele opbrengsten te creëren voor onze investeerders,” aldus Morgan. 

Westplan beheert momenteel vijf winkelcentra in en om Atlanta, waaronder Fountain Oaks in Sandy Springs en Rivermont Station in John’s Creek, waarin Nederlandse beleggers voor 75.000 dollar konden participeren.

De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.