Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Bruynzeel huurt in Almere

Hanzevast heeft voor Vastgoedfonds Holland 58 een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Bruynzeel Interfinish.

Hanzevast Real Estate heeft voor Vastgoedfonds Hanzevast Holland 58 een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Bruynzeel Interfinish. De specialist in systeemwanden en interieur huurt kantoorruimte in Almere. 

Het nieuwe huurcontract kent een looptijd van vijf jaar en het betreft een overeenkomst voor 330 m² kantoorruime en acht parkeerplaatsen in het gebouw ‘Triptygon’ aan de Luidsprekerstraat 25 in Almere. 

Hanzevast Real Estate is bij de transactie geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoedadviseurs in samenwerking met Arcuris bedrijfsmakelaars. Voor verhuur is nog circa 1.050 m² aan kantoorruimte beschikbaar. 

Vastgoedfonds Hanzevast Holland 58 belegt verder in kantoorpanden in Rijswijk, Zwolle, Amsterdam en Den Haag.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

  1. 25% minder kantoorruimte verhuurd of verkocht in 2020
  2. UBS: Ook huurprijzen kantoren op A-locaties zullen dalen
  3. CBRE verhoogt prognose beleggingsvolume vastgoed
  4. 'Vraag naar kantoorvastgoed zal juist toenemen'
  5. CBRE: Kantorenmarkt nu weerbaarder dan tijdens kredietcrisis